Ce sunt machetele ?
 • In general machetele sunt  reproduceri la scara mica  a unui obiect real sau ce urmeaza a fi realizat.
 • O astfel de macheta va poate fi de mare folos pentru ca reprezinta primul pas concret in realizarea casei dumneavoastra, poate sa anticipeze eventualele probleme inaintea inceperii constructiei si va ajuta sa intelegeti mai bine proiectul ce urmeaza sa fie construit.
 • Chiar daca astazi se poate apela cu usurinta la vizualizarea 3d a  casei dorite prin randari interioare/exterioare, tot macheta este mai utila pentru cei care nu pot sa-si faca o idee din planuri/ fatade/ randari cum va arata constructia respectiva.
Realizare | Materiale folosite
 • Realizez machete semi-profesionale,lucrate manual acordand o mare atentie fiecarui proiect. Ele pot fi de studiu,medii ca detaliere sau foarte detaliate, imitand orice element/material din proiect incat sa para cat mai REALE.
 • Materialele folosite in realizarea unei machete pot fi destul de numeroase (mucava,mus,folie plastic,carton,lemn-balsa,forex)  si variaza in functie de dorintele/nevoile clientului.
Experienta
 • Sunt pasionat de arhitectura si machetare, ajungand sa acumulez  peste 8 ani de experienta in acest domeniu.
 • Foarte important de retinut este ca lucrez cu MULTA PLACERE si ma dedic fiecarui proiect.
Reclame
11 comentarii
 1. Irina a spus:

  Cum se numeste aceasta meserie si ce facultalte trebuie sa urmezi ? Multumesc .

  • Eu am urmat liceul si facultatea de arhitectura, dar nu pentru a face machete:) ci pentru a deveni arhitect.
   Aici am avut ocazia(pe langa multe altele) de a face machete, pentru a prezenta mai bine proiectele realizate.
   Dar cu putina vointa, indemanare + tehnica, oricine poate realiza asa ceva.

 2. Irina a spus:

  Am o pasiune legata de machete,mi-ar placea sa fac o meserie din asta,sa stiu ca-mi pot dedica tot timpul lucrand la anumite machete . Multumesc de informatii ,cel mai probabil voi urma o facultate de arhitectura .

 3. robert h a spus:

  salut o adresa de mail sa iau legatura cu tine te rog !

 4. ramona a spus:

  Buna ziua. Numele meu este Osman Ramona si detin o firma de constructii. Pentru achizitionarea de contracte participam la diferite targuri. Ma intereseaza, daca puteti executa machete dupa schitele noastre si care ar fi costul. Multumesc.

 5. evelyna a spus:

  Buna ziua! Sunt eleva in clasa a XII-a la Liceul de Arta din Botosani, sectia arhitectura. La sfarsitul lunii mai urmeaza sa prezint proiectul de atestat care consta in realizarea unei machete, casa de vacanta in panta si a unei lucrari scrise despre macheta. Ati putea sa ma ajutati spunandu-mi ce materiale trebuie sa folosesc? Va multumesc!

  • Daca verifici fiecare proiect, vei gasi sub poze materialele pe care le-am folosit si iti poti face o idee singura despre ce e vorba. Totusi ma mir ca in 4 ani de liceu nu te-ai lovit de aceasta problema incat sa sti ce materiale sa folosesti pentru o macheta, si eu am urmat un liceu de arhitectura , dar am facut machete inca din clasa a 9-a. Iti recomand sa le faci din carton(mucava) de 2-3 milimetri pe care il poti imbraca in hartie de nuanta si textura casei tale. Aceasta ar fi cea mai simpla varianta. Bafta ! la atestat si bac

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: